Auto-cunoastere

Empatie

Poate ti s-a zis ca esti o persoana empatică sau poate fix contrariul. Indiferent de varianta, sigur ai nevoie de acest Quiz care are la bază 3 mari chestionare care masoara empatia. Pe langa rezultate, vei primi explicatii ale diferitelor tipuri de empatie (da, sunt mai multe), dar si sugestii care sa devii o persoana mai empatica.

Motivatie

Mereu vorbim despre motivatie. Ba ca nu o avem, ba ca nu stim cum sa o avem sau, varianta cea mai amuzanta, o avem si nu stim de unde a aparut. Motivational Style Questionnaire arata tipurile de motivatie, adica in ce contexte ne simțim motivati. Uite asa aflam si de unde sau cand apare ravnita motivatie.

Resurse personale

Chestionarul Career Resources propune 4 categorii de resurse: cunostinte & abilitati, motivatie, mediu si activitati. Vei descoperi care sunt resursele tale personale de care te poti folosi in dezvoltarea carierei, cum sunt motivatia de neclintit, sau suportul celor din jur. Are o versiune pentru angajati si una pentru studenti.

Puncte forte

Daca te-am intreba care sunt punctele tale forte, cat de usor ti-ar fi sa raspunzi? VIA  Survey  masoara 24 de trasaturi de personalitate care reflecta ceea ce este moral, practic si autentic in fiecare dintre noi. Ce spui, vrei sa-ti cunosti (super)puterile?

Valori personale

Valorile noastre ne ghideaza toate deciziile si interactiunile cu prietenii, familia, munca sau scoala, fie ca suntem constienti de asta sau nu. Chestionarul de Evaluare a Valorilor Personale identifica 7 domenii distincte. Valorile tale care sunt?

Interese profesionale

Holland Code Career Test te va ajuta sa iti explorezi interesele profesionale: realiste, artistice, investigative, convenționale, sociale și antreprenoriale, dar și categorii de joburi în care ele pot fi valorificate. Tu ce interese profesionale ai?

Personalitate

Trasaturile noastre de personalitate se manifesta in preferintele pe care le avem in interactiunile cu ceilalti, in felul in care ne organizam munca sau experientele de invatare. DISC masoara patru trasaturi de personalitate: dominanta, influentare, constienciozitate si statornicie. Profilul tau care e?

Stiluri de invatare

VARK masoara stilurile noastre preferate de invatare: vizual, auditiv, scris-citit sau kinestezic. Fiecare dintre noi avem un stil preferat de interactiune cu un continut pe care il invatam. Ne e mai usor sa invatam un material daca este prezentat intr-un format compatibil cu stilul nostru. Stilul tau care e?

Perseverenta

GRIT masoara pasiunea si perseverenta pe care reusim sa o mobilizam pentru a ne atinge obiective pe termen lung.  GRIT nu e despre talentele, norocul sau despre dorintele intense de moment pe care le avem. E despre inclinatia noastra de a urmari obiective lunga durata si a amana recompense imediate.

MBTI

Myers Briggs Type Indicator (MBTI) este unul dintre cele mai cunoscute inventare de personalitate. Identifica 16 categorii de personalitate care ne ajuta sa intelegem preferintele noastre si ale celorlalti in alegerile de cariera, organizarea muncii sau in relatiile de zi cu zi. Lasam aici si un TED talk care explica MBTI.

Sindromul impostorului

O persoana cu sindromul impostorului crede ca succesele sale sunt nemeritate si se confrunta cu ingrijorarea ca oamenii din jur vor descoperi cat de incompetenta este de fapt. Dupa un scurt istoric al teoriei, Impostor Syndrome Test te va ajuta sa vezi in ce masură te crezi un impostor si cum te afecteaza asta in activitatile de zi cu zi.

Creativitate

Creat de centrul de inovatie Aulive, Test My Creativity este un test complex, care te va trece prin mai multe probe, cu scopul de a-ti masura creativitatea. Masuratoarea se face pe 8 dimensiuni, iar raportul final presupune o diagrama personalizata a raspunsurilor, insotita de o explicatie a scorurilor.

Setare de obiective

Setarea unui obiectiv este un pas important in momentul in care vrem sa ne apucam de un nou hobby sau vrem sa imbunatatim ceva la noi. Goal-Setting Skills Test evalueaza cat de bine te pricepi la obiective si daca reusesti sa te tii de ceea ce iti propui, iar la final iti ofera indicatii pentru a imbunatati asta.

Stiluri de leadership

,,What sort of Leader are You” este un chestionar care iti arata in ce masura stapanesti diversele stilurile de leadership: vizionar, coaching, democrat, colegial, promotor si dominator. Raportul prezinta efectele pe care le au stilurile asupra echipelor si momentele in care acestea sunt cele mai benefice.

Stiluri de comunicare

,,The 4 Communication Styles” este un test bazat pe teoria dezvoltata de Dr. Tony Alessandra privind stilurile de comunicare: cel care analizează, cel care socializeaza, cel care directioneaza, cel care relateaza calm. Testul iti va oferi o descriere a acestor stiluri si strategii pentru a discuta adecvat cu fiecare dintre ele.

Personalitate

PrinciplesYou este un chestionar complex ce are la baza 24 de arhetipuri, impartite in 9 categorii cu teme diferite. Acesta iti va indica arhetipul, modul in care preferi sa gandesti, modul in care preferi sa interactionezi cu ceilalti, orientarile motivationale si modul in care te raportezi la contexte specifice. Raportul personalizat iti va oferi o privire detaliata asupra propriei personalităti.