Orientare pe piata muncii

JobOutlook Career Quiz

Testul de cariera de la Job Outlook iti construieste un profil personal pornind de la lucrurile care iti fac placere. E potrivit daca esti la inceput de drum si nu ai inca foarte multe skill-uri si abilitati, dar vrei sa explorezi domenii profesionale si roluri care ti s-ar putea potrivi.

O*NET Interest Profiler

Explorezi diferite directii de cariera? O*NET Interest Profiler te va ajuta sa identifici roluri care ti s-ar putea potrivi pornind de la interesele tale profesionale. Odata identificate rolurile, vei putea explora si competentele de care ai nevoie, dar si responsabilitatile pe care le impune rolul. 

JobOutlook Skills Match

Skills Match de la JobOutlook te ajuta sa gasesti alternative de joburi sau roluri pe care ai putea sa le faci, pornind de la paleta de competente pe care ai dezvoltat-o in joburi sau internshipuri anterioare. In plus, te ajuta sa reflectezi asupra competentelor pe care le ai deja. 

Rol in echipa

Poate iti spui ca ti-ai dori sa lucrezi singur, dar nicio institutie nu este formată doar dintr-un singur om. Vor fi echipe la mijloc, iar Team Roles Test iti va oferi o privire asupra rolului pe care tinzi sa-l ai. E important de reținut că rolurile nu sunt scrise in piatra, ci ele se pot modifica sau combina. Primul pas este sa stii de unde pleci.